Spring naar content
Home Contact

Neem contact op

Crown Van Gelder International B.V.

Eendrachtsstraat 30
1951 AZ Velsen-Noord
Nederland

KvK: 89287762
BTW-nummer: NL864935912B01

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overleg met onze experts

Bernard Wesselink

Product & Project Management
+31 (0)620 708 274
b.j.wesselink@cvg.nl

Bernard Wesselink studeerde scheikunde aan de TU Delft en vervulde over de afgelopen dertig jaar verschillende functies binnen ons bedrijf. Daarmee is hij een van onze meest ervaren, maar nog altijd even nieuwsgierige collega’s. Bernard combineert waardevolle input van klanten met zijn uitgebreide technische kennis en ervaring in de zoektocht naar innovatieve producten en diensten, procesverbeteringen en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.

Eric Koops

Product Manager Label & Packaging
+31 (0)683 966 834
e.koops@cvg.nl

Met 15 jaar ervaring in de papierindustrie en opleidingen in chemie, bedrijfskunde en verpakkingen begrijpt Eric niet alleen wat klanten nodig hebben, maar ook wat de mogelijkheden zijn van ons papier. Als productmanager van onze Packaging, Label and Technical Specialties portfolio’s werkt hij met veel plezier aan de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten.

Jan Rops

Director
+31 (0)610 950 132
j.rops@cvg.nl

Jan Rops is director met focus op Product Management. Opgeleid als scheikundig ingenieur, vormen proces- en productinnovatie een rode draad door zijn carrière. Jan werkt sinds 2014 bij Crown Van Gelder en heeft zich gespecialiseerd in het duurzaam printen van inkjetboeken. Ook speelde hij een belangrijke rol in de ontwikkeling van Crown Native, ons ‘groene’ suikerbietenpapier.