Spring naar content

Bags

Van high-end shopping bags tot productverpakkingen. Ons uitgebreide productportfolio biedt duurzame oplossingen voor allerlei toepassingen.

Afdrukkwaliteit, sterkte en duurzaamheid

Van producten in de supermarkt tot luxe tassen in de winkelstraten van Milaan. En van tasjes voor afhaaleten tot verpakkingen in de farmaceutische industrie. Waar het ook voor is, ons team kan een voorstel doen voor een geschikt duurzaam papier. Door het gebruik van nieuwe vezels, kunnen we de ideale mix creëren van lange vezels voor sterkte en korte vezels voor een optimale printkwaliteit. Bovendien maakt het ons assortiment voedselveilig en recyclebaar.

Onze producten hebben een natuurlijke of witte tint en zijn verkrijgbaar in verschillende basisgewichten. Specialiteiten zijn onder meer gekalanderd papier met een zijdezacht oppervlak of papier geoptimaliseerd voor inkjet op waterbasis.

Onze nieuwste innovatie is Crown Native: papier gemaakt met suikerbietenpulp. Door deze alternatieve vezel te gebruiken zijn we erin geslaagd om de ecologische voetafdruk van Crown Native met 16% te verlagen ten opzichte van ons traditionele papier. Lees hier meer over Crown  Native.

Overleg met onze packaging expert

Eric Koops
Product Manager Packaging, Label & Technical Specialties
+31 683 966 834
e.koops@cvg.nl


Download papier specificaties

Download hier ons complete assortiment met alle specificaties per product in een overzichtelijk PDF-document.

DOWNLOAD

Beschikbare producten

485058606164656667687073757879808590100105110115120130135140150160170178180235
Crown Shopping Bag Natural
Crown Shopping Bag White
Crown Smooth Shopping
Crown Carry Bag Natural
Crown Native
Crown Carry Bag White

Download papier specificaties

Download hier ons complete assortiment met alle specificaties per product in een overzichtelijk PDF-document.

DOWNLOAD


Certificeringen

Suiker verpakt in suikerbietenpapier

Een wereldprimeur. In 2020 kondigden we Crown Native aan: het eerste ‘suikerbietenpapier’ dat op industriële schaal wordt geproduceerd. Het papier is niet alleen sterk, betaalbaar en voedselveilig, maar heeft ook een kleinere impact op het milieu: 16% minder dan ons ’traditionele’ papier. Crown Native is ontwikkeld in nauwe samenwerking met suikerbietencoöperatie Cosun Beet Company, die niet alleen de benodigde suikerbietenpulp levert, maar ook hun Van Gilse suiker in het papier verpakt.

Lees meer