Spring naar content
Home Markten Packaging

Packaging

Een verpakking vertaalt een verhaal over uw product en uw merk. Vertel het juiste verhaal met ons ongecoate, duurzame papier.

Laat zien waar uw merk voor staat

De toekomst van verpakkingen is groen. De roep van consumenten en wetgevers om duurzame oplossingen wordt steeds luider. Dankzij het gebruik van innovatieve materialen en productietechnieken loopt Crown van Gelder voorop in groene, recyclebare verpakkingen. Van papier voor board liners en shopping bags tot flexibele verpakkingen.

Al meer dan 125 jaar wordt onze organisatie gedreven door nieuwsgierigheid. We werken samen met partners in de hele keten, van productie tot merkeigenaar tot retailer, om nieuwe mogelijkheden te verkennen en oplossingen op maat te creëren. Onze fabriek is flexibel en we gebruiken uitsluitend nieuwe vezels. Daardoor kunnen we papier maken dat naadloos aansluit bij de vereisten van een project qua sterkte, gladheid, oppervlaktebehandeling, voedselveiligheid en meer. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Wij gaan graag met u in gesprek.

Download papier specificaties

Download hier ons complete assortiment met alle specificaties per product in een overzichtelijk PDF-document.

FLEXIBLE PACKAGING
BOARD LINERS
BAGS

Marktsegmenten

Flexible packaging

Van ijshoorntjes en papier om mee te lamineren tot pouches en thee envelopjes. Ontdek ons portfolio van flexibele verpakkingsoplossingen. Ongecoat en gemaakt van 100% nieuwe vezels. We leveren ook papier geoptimaliseerd voor inkjet op waterbasis.
MEER INFO

Board liners

Sterkte, opaciteit, afdrukkwaliteit en voedselveiligheid. Wat uw wensen ook zijn voor een liner voor massief of golfkarton, Crown van Gelder kan het leveren.
MEER INFO

Bags

Van high-end shopping bags tot productverpakkingen. Ons uitgebreide productportfolio biedt duurzame oplossingen voor allerlei toepassingen. Onze nieuwste innovaties zijn papier geoptimaliseerd voor inkjetprint op waterbasis en Crown Native: papier gemaakt met suikerbietenpulp.
MEER INFO

Suiker verpakt in suikerbietenpapier

Een wereldprimeur. In 2020 kondigden we Crown Native aan: het eerste ‘suikerbietenpapier’ dat op industriële schaal wordt geproduceerd. Het papier is niet alleen sterk, betaalbaar en voedselveilig, maar heeft ook een kleinere impact op het milieu: 16% minder dan ons ’traditionele’ papier. Crown Native is ontwikkeld in nauwe samenwerking met suikerbietencoöperatie Cosun Beet Company, die niet alleen de benodigde suikerbietenpulp levert, maar ook hun Van Gilse suiker in het papier verpakt.

Lees meer