Spring naar content
Home Markten Promotional

Promotional

Krachtige kleuren, scherpe details en een relevante boodschap ‘just in time’ gedrukt. Laat uw promotiemateriaal spreken en stralen.

Effectieve, in het oog springende campagnes

Al jaren bedienen onze ongecoate houtvrije papiersoorten voor traditionele offsetdruk de promotionele markt. Tegelijk ontdekken steeds meer marketeers de vele voordelen van inkjet voor promotioneel drukwerk. Hiermee kunnen gerichte of zelfs gepersonaliseerde berichten snel, betrouwbaar en kosteneffectief worden gedrukt. De unieke behandeling van ons Letsgo-assortiment vangt de inkt direct aan het oppervlak van het papier. Het is de sleutel tot onze toonaangevende printprestaties, met een hoge optische dichtheid, ongeëvenaarde inktefficiëntie en levendige kleuren.

De uitstekende runnability van ons Letsgo-assortiment op de snelste inkjetpersen zorgt ervoor dat uw campagne snel, probleemloos en just in time wordt gedrukt en afgewerkt. We hebben uitgebreide ervaring met het afstemmen van inkjetpersen om kwaliteit te optimaliseren, inktverbruik te minimaliseren en uw totale printkosten te verlagen. Het resultaat: compromisloze kwaliteit en efficiëntie.

Onze Letsgo-papiersoorten maken ook hybride oplossingen mogelijk, waarbij UV-offset en tonerprinten worden gecombineerd met inkjet. U kunt deze druktechnieken zelfs combineren met inkjet op een en hetzelfde papier.

Download papier specificaties

Download hier ons complete assortiment met alle specificaties per product in een overzichtelijk PDF-document.

DOWNLOAD

Marktsegmenten

Posters and graphic displays

Ontdek ons Letsgo-portfolio voor betaalbare, hoogwaardige inkjetprints voor posters en displays, evenals onze papiersoorten voor design drukwerk.
MEER INFO

Commercial

Druk flyers, brochures en folders af in kleine tot middelgrote volumes met compromisloze kwaliteit en snelheid in inkjet, of grotere volumes in offsetpersen.
MEER INFO

Direct mail

Een relevante boodschap is de sleutel tot een succesvolle direct-mailcampagne. Ontdek onze mogelijkheden voor gerichte, gepersonaliseerde content met de juiste look en feel.
MEER INFO

Suiker verpakt in suikerbietenpapier

Een wereldprimeur. In 2020 kondigden we Crown Native aan: het eerste ‘suikerbietenpapier’ dat op industriële schaal wordt geproduceerd. Het papier is niet alleen sterk, betaalbaar en voedselveilig, maar heeft ook een kleinere impact op het milieu: 16% minder dan ons ’traditionele’ papier. Crown Native is ontwikkeld in nauwe samenwerking met suikerbietencoöperatie Cosun Beet Company, die niet alleen de benodigde suikerbietenpulp levert, maar ook hun Van Gilse suiker in het papier verpakt.

Lees meer