Spring naar content
Home Markten Publishing

Publishing

Ongecoat papier met de look & feel van gecoat offset. Ontdek waarom educatieve uitgeverijen over de hele wereld kiezen voor ons papier.

Het volgende hoofdstuk voor ongecoat papier

Een zijdezachte look & feel. Krachtige kleuren, scherpe details en constante PPI (pages per inch). Lichtgewicht, maar met een hoge opaciteit. Al meer dan tien jaar verlegt Crown Van Gelder de grenzen van wat mogelijk is met ongecoat papier. Met innovaties zoals onze unieke oppervlaktebehandeling, heeft ons productassortiment de look & feel van gecoat offset naar laser- en inkjetprinten gebracht.

Al onze papiersoorten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met printerfabrikanten en hebben een ongeëvenaarde verwerkingssnelheid tot 300 meter per minuut. Zo wordt uitvaltijd tot een minimum beperkt en kan uw machine worden bediend door één enkele medewerker. Door ons grote netwerk van vertrouwde drukkers over de hele wereld en de ondersteuning van onze kleurspecialist, kunnen uitgevers er bovendien op vertrouwen dat ze wereldwijd dezelfde kwaliteit kunnen leveren.

Download papier specificaties

Download hier ons complete assortiment met alle specificaties per product in een overzichtelijk PDF-document.

DOWNLOAD

Marktsegmenten

Manuals

Een premium look en feel die past bij het imago van A-merken. Lees meer over onze producten voor handleidingen in de automotive industrie.
MEER INFO

Journals

Digitale on-demand print. Van hoge kwaliteit en wereldwijd beschikbaar. Lees meer over onze lichtgewicht producten voor wetenschappelijke, medische en technische journals.
MEER INFO

Educational Print

Lichtgewicht, hoge opaciteit en een natuurlijke glans. Ontdek onze toonaangevende oplossingen voor educatief drukwerk.
MEER INFO

Trade books

Crown Van Gelder levert maatwerkoplossingen voor trade books. Zowel voor de grote volumes van offset, als voor de 'long tail' met on-demand high-speed inkjetprinten.
MEER INFO

Suiker verpakt in suikerbietenpapier

Een wereldprimeur. In 2020 kondigden we Crown Native aan: het eerste ‘suikerbietenpapier’ dat op industriële schaal wordt geproduceerd. Het papier is niet alleen sterk, betaalbaar en voedselveilig, maar heeft ook een kleinere impact op het milieu: 16% minder dan ons ’traditionele’ papier. Crown Native is ontwikkeld in nauwe samenwerking met suikerbietencoöperatie Cosun Beet Company, die niet alleen de benodigde suikerbietenpulp levert, maar ook hun Van Gilse suiker in het papier verpakt.

Lees meer