Spring naar content
Home Markten Technical specialties

Technical specialties

Onze klanten vertrouwen op onze expertise voor verschillende technische specialiteiten. Ons team van experts helpt u graag met een oplossing op maat voor projecten met de meest specifieke vereisten.

Betere oplossingen door co-creatie

Van papier voor zelfklevende etiketten tot veiligheidspapier voor postzegels en cheques. En van poster base papier tot oplossingen voor metalliseren of lamineren. Elke dag leveren we producten speciaal gemaakt om aan zeer specifieke behoeften te voldoen. Door nauw samen te werken met partners in de hele keten ontwikkelen we samen innovatieve oplossingen.Wij zijn altijd nieuwsgierig naar partners om samen nieuwe mogelijkheden mee te verkennen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Download papier specificaties

Download hier ons complete assortiment met alle specificaties per product in een overzichtelijk PDF-document.

INDUSTRIAL SPECIALTIES
LABEL FACE PAPER

Marktsegmenten

Label face paper

Papier voor laser-, inkjet- en thermotransferprint etiketten. En inkjetpapier op waterbasis, ideaal voor on-demand printen. Ontdek ons assortiment van basispapieren voor zelfklevende etiketten.
MEER INFO

Industrial Specialties

Van veiligheidspapier tot basispapier voor lamineren en coaten. Ons portfolio biedt oplossingen voor een breed scala aan industriële specialiteiten. Ontdek hoe we u kunnen helpen.
MEER INFO

Ons papier in gebruik