Spring naar content
Home Merken Letsgo

Boosting inkjet performance
brochure-websitedasd
Group 407sf

Inkjet, voor elk doel

Een brede keuze in witheden en gladheid. Krachtige, levendige kleuren op topsnelheid printen zonder het minste kwaliteitsverlies. Crown Letsgo brengt inkjet naar een niet eerder vertoond prestatieniveau. Van full-colour printen op het lichtste papier, tot het bereiken van kleurcontrasten die voorheen alleen mogelijk geacht werden met offsetdruk. Daarom wint inkjet terrein in diverse markten. Van transactioneel werk tot boeken en van commerciële toepassingen tot verpakkingen.

Screenshot 2021-04-07 at 19.07.17
Screenshot 2021-04-07 at 19.13.01
Ongeëvenaarde optische dichtheid

Door innovaties in onze recepturen te bundelen vangen we de inkt waar het telt: direct aan het oppervlak van het papier. Het resultaat? Scherpe details, krachtige kleuren en ongekende inktefficiëntie.

 

Screenshot 2021-04-07 at 19.13.13
Optimale runnability

Van print tot afwerking. Crown Letsgo is ontworpen voor een snel en probleemloos productieproces. Wij garanderen een verwerkingssnelheid tot 300 meter per minuut met behoud van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Screenshot 2021-04-07 at 19.13.19
Expertise inbegrepen

Haal het beste uit uw printer met de ondersteuning van onze kleurmanagement specialist. Door het maken van een printerprofiel op maat optimaliseren wij uw afdrukkwaliteit en minimaliseren wij uw totale printkosten.

Boosting2
Boosting inkjet performance

Topprestaties met watergedragen inkjet technologie. Door nauwe samenwerking met HP, Canon, Ricoh, Screen, Xerox, Kyocera en anderen staat Crown Letsgo voor topprestaties, nu en in de toekomst.

Geoptimaliseerd voor uw printer

Dankzij onze nauwe samenwerkingen met alle grote printerfabrikanten kunnen we papier leveren dat is geoptimaliseerd voor uw printer. Of het nu een gloednieuw model is of al jaren meegaat. Dit zorgt niet alleen voor de hoogst mogelijke printkwaliteit, maar ook voor een optimale uptime van uw printer.

brochure-websitedasd
Group 407sf

De perfecte partner

Door samen te werken met Crown Van Gelder kiest u voor een stabiele partner waarmee u een langdurige samenwerking kunt aangaan. Met onze twee machines in onze fabriek in Velsen-Noord hebben we de grootste capaciteit voor inkjet-geoptimaliseerd papier ter wereld. Op basis van onze omvangrijke kennis van verschillende marktsegmenten werkt ons ontwikkelteam elke dag een oplossingen die nóg beter aan uw wensen voldoen. En als een typisch nuchter, Nederlands bedrijf kunt erop rekenen dat we doen wat we zeggen en constante kwaliteit leveren.

Crown Letsgo in use