Spring naar content
Home Merken Letsgo

Boosting inkjet performance
brochure-websitedasd
Group 407sf

Boosting inkjet performance

Een zijdezachte look en feel. Krachtige, levendige kleuren. En printen op volle snelheid zonder enig verlies in kwaliteit. Crown Letsgo zet een nieuwe standaard in inkjet.

Ons papier is ontwikkeld in nauwe samenwerking met leiders op het gebied van digitaal printen en is al jarenlang de eerste keus van uitgevers over de hele wereld. Ontdek waar uw inkjetprinter toe in staat is met Crown Letsgo.

Screenshot 2021-04-07 at 19.13.01
Ongeëvenaarde optische dichtheid

Onze toonaangevende behandeling vangt de inkt waar het telt: direct aan het oppervlak van het papier. Het resultaat? Scherpe details, krachtige kleuren en ongekende inktefficiëntie.

Screenshot 2021-04-07 at 19.13.13
Optimale runnability

Van print tot afwerking. Crown Letsgo is ontworpen voor een snel en probleemloos productieproces. Wij garanderen een verwerkingsnelheid tot 300 meter per minuut met behoud van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Screenshot 2021-04-07 at 19.13.19
Expertise inbegrepen

Haal het beste uit uw printer met de ondersteuning van onze kleurbeheerspecialist. Door het maken van een printerprofiel op maat, optimaliseren wij uw afdrukkwaliteit en minimaliseren wij uw totale printkosten.

Screenshot 2021-04-07 at 19.07.17

Inkjet, voor elke markt

Crown Letsgo verlegt de grenzen van wat mogelijk is met inkjetprinten. Van full colour bedrukking op het lichtste papier tot het realiseren van kleurcontrasten die voorheen alleen mogelijk waren met offsetdruk. Inkjet wint dan ook terrein in uiteenlopende markten. Van transactioneel drukwerk tot publishing. En van commercial print tot de packaging markt.

Geoptimaliseerd voor uw printer

Dankzij onze nauwe samenwerkingen met alle grote printerfabrikanten kunnen we papier leveren dat is geoptimaliseerd voor uw printer. Of het nu een gloednieuw model is of al jaren meegaat. Dit zorgt niet alleen voor de hoogst mogelijke printkwaliteit, maar ook voor een optimale uptime van uw printer.

brochure-websitedasd
Group 407sf

De perfecte partner

Door samen te werken met Crown Van Gelder kiest u voor een stabiele partner waarmee u een langdurige samenwerking kunt aangaan. Met onze twee machines in onze fabriek in Velsen-Noord hebben we de grootste capaciteit voor inkjet-geoptimaliseerd papier ter wereld. Op basis van onze omvangrijke kennis van verschillende marktsegmenten werkt ons ontwikkelteam elke dag een oplossingen die nóg beter aan uw wensen voldoen. En als een typisch nuchter, Nederlands bedrijf kunt erop rekenen dat we doen wat we zeggen en constante kwaliteit leveren.

Crown Letsgo in use