Spring naar content
Home Merken Native

Suikerbietenpapier van Nederlandse bodem
native-productshots3
Group 360222@2x

Suikerbietenpapier van Nederlandse bodem

Ons allergroenste papier. Ontdek Crown Native: hoogwaardig papier gemaakt met suikerbietenpulp, een grondstof die 80% besparing op het milieu geeft ten opzichte van houtstof cellulose.

Crown Native is sterk, betaalbaar, food-safe en kan tot wel zeven keer hergebruikt worden. Kortom: een groene koploper in papier voor commercieel drukwerk. Maak van uw verpakking een duurzaam statement met Crown Native.

AdobeStock_-2
Suikerbietenpulp

Suikerbietenpulp is een reststroom van de productie van suikerbieten. Maar door gebruik in Crown Native wordt het een waardevolle grondstof.

AdobeStock_-1
Lokale grondstoffen

De suikerbieten worden geoogst in een straal van 150 km rond onze fabriek. Dat scheelt transportbewegingen en CO2-uitstoot.

AdobeStock_91053550
Food-safe

Door het gebruik van lokaal geproduceerde primaire vezels is Crown Native geschikt voor voedselverpakkingen. Volledig conform FDA-richtlijnen en BfR36-gecertificeerd.

80proce

Verklein uw ecologische voetafdruk

Ontdek Crown Native: hoogwaardig papier gemaakt met suikerbietenpulp, een grondstof die 80% besparing op het milieu geeft ten opzichte van houtstof cellulose.

Een co-creatie met Cosun

Crown Native is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Royal Cosun: een coöperatie van 9000 Nederlandse boeren. Met hun 120 jaar ervaring kunnen we ons geen betere partner voorstellen om de levering van suikerbietenpulp te verzorgen. Twaalf maanden per jaar en decennialang.

native-productshots3
Group 360222@2x

Maak van uw verpakking een statement

De toekomst is groen. Consumenten vragen steeds meer om duurzame producten en duurzame verpakkingen. Loop samen met ons voorop in groene innovatie en laat uw klanten zien waar u voor staat met Crown Native.

Een groen merk

Een subtiele eyecatcher. Onze zegel benadrukt de kwaliteit en het duurzame karakter van uw verpakking en uw product.

Schermafbeelding 2021-01-27 om 13.59.30123

De wereld van verpakkingen