Spring naar content
Home Nieuws ๐ŸŒฟ Duurzaamheid in de postsector: Innovatie uitgelicht! ๐ŸŒ

๐ŸŒฟ Duurzaamheid in de postsector: Innovatie uitgelicht! ๐ŸŒ

Recent verscheen er een artikel over post en duurzaamheid, waarin we de schijnwerpers richten op een opmerkelijke innovatie: papier gemaakt van suikerbietenvezels, en ditmaal met Marketing & Business Development Directorย Ad Sies.

๐Ÿ“ฆ Over de milieu-impact van direct mails en folders bestaat veel onduidelijkheid. Maar vrees niet, met deze serie artikelen uit de duurzaamheidsdrieluik laat de DDMA Commissie Post zien welke duurzame innovaties er zijn in de postsector.

Volledige artikel hier.

Meer nieuws

27 september 2021

Land van schaarste en overvloed

Het Brabants buitengebied staat onder druk. De ruimtevraag in het buitengebied is groter dan het platteland aan kan. Dat noopt tot keuzes. De uitgave de verkenning 'Land van Schaarste en Overvloed' heeft als doel om vanuit een brede, integrale blik naar het platteland te kijken, van buitengebied tot dorp.
lees meer
08 december 2022

Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Hoge energiekosten, stijgende posttarieven en andere stijgende kosten zijn niet meer weg te denken. Als antwoord op de toegenomen behoefte aan betaalbaar inkjetpapier voor direct mail met hoogwaardige afdrukresultaten, heeft Crown Van Gelder onlangs haar uitgebreide portfolio van Crown Letsgo High Performance gelanceerd, met 140 en 180 gsm dikte voor rigide maar lichtere mailings uit รฉรฉn stuk en direct mail-kaarten.
lees meer
08 januari 2021

Crown Van Gelder genomineerd voor IJmond Duurzaam Award 2021!

Op donderdag 11 februari 2021 wordt tijdens de digitale startconferentie van project Upcycle Your Waste, voor circulaire economie, de IJmond Duurzaam Award uitgereikt.
lees meer