Spring naar content
Home Nieuws 125 jaar papierfabricage in Velsen

125 jaar papierfabricage in Velsen

Bij Crown Van Gelder zijn we trots op 125 jaar papierfabricage in Velsen en kijken we met plezier terug op de Familiedag op 17 september jl. Op deze dag waren familie en vrienden van onze medewerkers te gast en het waren de medewerkers zelf die hen langs de papiermachines en hun werkplek leidden. Ons Crown Native (suikerbietenpapier) trok veel bekijks, een unicum! Wist je dat er honderden toepassingen zijn die van Crown Van Gelder-papier worden gemaakt? Denk aan de 1kg-verpakking van Van Gilse-suiker, etiketten, posters, draagtassen, de Obama-biografie of schuurpapier. Foodtrucks en kinderactiviteiten als zelf papier maken en graffiti spuiten, maakten het feest compleet. Wij bedanken alle collega’s, bezoekers en iedereen die heeft meegewerkt aan deze prachtige dag hartelijk. Op naar de 130 jaar!

Meer nieuws

16 september 2021

PERSBERICHT: Crown Van Gelder International B.V. levert voor de HP PageWide XL Pro Printer reeks grootformaat vellen met ColorPRO Technology

Crown Van Gelder International B.V. levert voor de HP PageWide XL Pro Printer reeks grootformaat vellen met ColorPRO Technology.
lees meer
08 september 2021

Crown Native genomineerd voor de lezersprijs van Packaging Europe

Packaging Europe vroeg hun lezers om een duurzaam verpakkingsproduct te nomineren dat indruk op hen maakte in de afgelopen 12 maanden. Met trots kunnen we melden dat de lezers van Packaging Europe Crown Native hebben genomineerd voor de Readers Award van Packaging Europe.
lees meer
18 maart 2022

Een nieuwe toepassing voor Crown Native!

Een nieuwe toepassing voor Crown Native. Zig Zag Forms B.V. heeft van Crown Native een duurzame opvulpapier ontwikkeld. Opvulpapier is een mooi alternatief voor plastic verpakkingen.
lees meer