Spring naar content
Home Nieuws 125 jaar papierfabricage in Velsen

125 jaar papierfabricage in Velsen

Bij Crown Van Gelder zijn we trots op 125 jaar papierfabricage in Velsen en kijken we met plezier terug op de Familiedag op 17 september jl. Op deze dag waren familie en vrienden van onze medewerkers te gast en het waren de medewerkers zelf die hen langs de papiermachines en hun werkplek leidden. Ons Crown Native (suikerbietenpapier) trok veel bekijks, een unicum! Wist je dat er honderden toepassingen zijn die van Crown Van Gelder-papier worden gemaakt? Denk aan de 1kg-verpakking van Van Gilse-suiker, etiketten, posters, draagtassen, de Obama-biografie of schuurpapier. Foodtrucks en kinderactiviteiten als zelf papier maken en graffiti spuiten, maakten het feest compleet. Wij bedanken alle collega’s, bezoekers en iedereen die heeft meegewerkt aan deze prachtige dag hartelijk. Op naar de 130 jaar!

Meer nieuws

06 oktober 2021

Procter & Gamble wint lezers duurzaamheidsprijs tijdens FachPack

Crown Van Gelder was eerder dit jaar genomineerd door de lezers van Packaging Europe voor de Packaging Europe duurzaamheidsspijs. Papier gemaakt van Nederlandse suikerbietenpulp (Crown Native) is een van de nieuwste innovaties die dit jaar door de lezers werd genomineerd. Crown Native werd tijdens de prijsuitreiking vertegenwoordig door productmanager Eric Koops.
lees meer
18 maart 2022

Waardegericht, duurzaam, verbindend en vernieuwend

Waardegericht, duurzaam, verbindend en vernieuwend. Dit zijn de belangrijkste waarden en drijfveren voor Crown Van Gelder. Ook wel kernwaarden genoemd.
lees meer
28 oktober 2020

Een extra stap voorwaarts

Wat je misschien al wist is dat de papierindustrie een circulaire industrie is.
lees meer