Spring naar content
Home Nieuws 125 jaar papierfabricage in Velsen

125 jaar papierfabricage in Velsen

Bij Crown Van Gelder zijn we trots op 125 jaar papierfabricage in Velsen en kijken we met plezier terug op de Familiedag op 17 september jl. Op deze dag waren familie en vrienden van onze medewerkers te gast en het waren de medewerkers zelf die hen langs de papiermachines en hun werkplek leidden. Ons Crown Native (suikerbietenpapier) trok veel bekijks, een unicum! Wist je dat er honderden toepassingen zijn die van Crown Van Gelder-papier worden gemaakt? Denk aan de 1kg-verpakking van Van Gilse-suiker, etiketten, posters, draagtassen, de Obama-biografie of schuurpapier. Foodtrucks en kinderactiviteiten als zelf papier maken en graffiti spuiten, maakten het feest compleet. Wij bedanken alle collega’s, bezoekers en iedereen die heeft meegewerkt aan deze prachtige dag hartelijk. Op naar de 130 jaar!

Meer nieuws

22 september 2023

🌿 Duurzaamheid in de postsector: Innovatie uitgelicht! 🌍

Recent verscheen er een artikel over post en duurzaamheid, waarin we de schijnwerpers richten op een opmerkelijke innovatie: papier gemaakt van suikerbietenvezels, en ditmaal met Marketing & Business Development Director Ad Sies.
lees meer
08 september 2023

Crown Van Gelder partner van het Horizon Finishing First-evenement van 13 tot 15 september in Quickborn

In de moderne productie en drukkerij richten we ons vaak op geavanceerde technologie en processen om Hi-Speed afwerking en foutloze resultaten te bereiken. Maar laten we de cruciale rol die papier speelt in deze ingewikkelde dans van precisie en efficiëntie niet over het hoofd zien.
lees meer
24 april 2023

Inkjet Summit 2023

De Inkjet Summit is een geweldig evenement. Als marktleider op het gebied van inkjetsubstraten kijken we ernaar uit om met veel partners en experts te praten over het optimaliseren van het inkjetproductieproces en hoe u uw totale printkosten kunt verlagen.
lees meer