Spring naar content
Home Nieuws 125 jaar papierfabricage in Velsen

125 jaar papierfabricage in Velsen

Bij Crown Van Gelder zijn we trots op 125 jaar papierfabricage in Velsen en kijken we met plezier terug op de Familiedag op 17 september jl. Op deze dag waren familie en vrienden van onze medewerkers te gast en het waren de medewerkers zelf die hen langs de papiermachines en hun werkplek leidden. Ons Crown Native (suikerbietenpapier) trok veel bekijks, een unicum! Wist je dat er honderden toepassingen zijn die van Crown Van Gelder-papier worden gemaakt? Denk aan de 1kg-verpakking van Van Gilse-suiker, etiketten, posters, draagtassen, de Obama-biografie of schuurpapier. Foodtrucks en kinderactiviteiten als zelf papier maken en graffiti spuiten, maakten het feest compleet. Wij bedanken alle collega’s, bezoekers en iedereen die heeft meegewerkt aan deze prachtige dag hartelijk. Op naar de 130 jaar!

Meer nieuws

17 juni 2022

Crown Native wint twee prijzen tijdens het Xplor evenement in Frankrijk

Gisteravond selecteerde de vereniging Xplor France de prijswinnaars van de Xplor Innovative Technology and Sustainability award. De Xplor Awards zetten de sector in de kijker door zichtbaarheid te geven aan innovatieve toepassingen. Als vertegenwoordiger van Crown Van Gelder presenteerde Philippe Simoni Crown Native met een twee minuten durende pitch.
lees meer
28 oktober 2020

Een extra stap voorwaarts

Wat je misschien al wist is dat de papierindustrie een circulaire industrie is.
lees meer
16 september 2021

PERSBERICHT: Crown Van Gelder B.V. levert voor de HP PageWide XL Pro Printer reeks grootformaat vellen met ColorPRO Technology

Crown Van Gelder B.V. levert voor de HP PageWide XL Pro Printer reeks grootformaat vellen met ColorPRO Technology.
lees meer