Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Hoge energiekosten, stijgende posttarieven en andere stijgende kosten zijn niet meer weg te denken. Als antwoord op de toegenomen behoefte aan betaalbaar inkjetpapier voor direct mail met hoogwaardige afdrukresultaten, heeft Crown Van Gelder onlangs haar uitgebreide portfolio van Crown Letsgo High Performance gelanceerd, met 140 en 180 gsm dikte voor rigide maar lichtere mailings uit één stuk en direct mail-kaarten. Dit uitgebreide assortiment is vanaf januari 2023 commercieel beschikbaar in Europa en Noord-Amerika. Het zal voor veel drukkerijen en hun klanten het verschil maken, om gedrukte berichten een belangrijk onderdeel van hun marketingstrategie te laten blijven bestaan.

Inkjetprinten wordt een gangbare methode voor elk marktsegment dat print nodig heeft als functioneel onderdeel voor communicatie, promotie en zichtbaarheid. Meer, maar kleinere bestellingen, de behoefte aan personalisatie, snelle respons en acceptabele kosten zijn de belangrijkste drijfveren. Inkjet behandelde en met inkjet gecoate substraten zullen een essentieel onderdeel van deze groei zijn, omdat ze levendige printresultaten, lagere droogvereisten (energiebesparing), lager inktverbruik en hogere snelheid ondersteunen in vergelijking met onbehandelde of offset gecoate substraten.

Contact:
Vraag een sampleset of meer informatie aan via www.cvg.nl/dm

Menno Nusse
Sales Manager Benelux & Scandinavia
m.nusse@cvg.nl
+31 (0)251 262 216

Crown Van Gelder – Changing the World of Paper
Crown Van Gelder produceert jaarlijks zo’n 180.000 ton papier, voor klanten over de hele wereld in de grafische, etiketten- en verpakkingsindustrie. Innovatie zit in ons DNA, streven naar efficiencyverbeteringen en tastbare circulaire economische oplossingen in de gehele papierketen.

Meer nieuws

22 september 2023

🌿 Duurzaamheid in de postsector: Innovatie uitgelicht! 🌍

Recent verscheen er een artikel over post en duurzaamheid, waarin we de schijnwerpers richten op een opmerkelijke innovatie: papier gemaakt van suikerbietenvezels, en ditmaal met Marketing & Business Development Director Ad Sies.
lees meer
28 juni 2021

Sustainability Facts & Figures 2020 nu beschikbaar

Bij Crown Van Gelder geloven we in een balans tussen mensen, planeet en winst. Daarom produceren we zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke en duurzame manier.
lees meer
30 juli 2021

Van Gilse kilopak kristalsuiker van suikerbietenpapier

Vanaf deze zomer zijn de Van Gilse kilopakken kristalsuiker verpakt in papier dat is gemaakt met suikerbietenpulp.
lees meer