Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Hoge energiekosten, stijgende posttarieven en andere stijgende kosten zijn niet meer weg te denken. Als antwoord op de toegenomen behoefte aan betaalbaar inkjetpapier voor direct mail met hoogwaardige afdrukresultaten, heeft Crown Van Gelder onlangs haar uitgebreide portfolio van Crown Letsgo High Performance gelanceerd, met 140 en 180 gsm dikte voor rigide maar lichtere mailings uit één stuk en direct mail-kaarten. Dit uitgebreide assortiment is vanaf januari 2023 commercieel beschikbaar in Europa en Noord-Amerika. Het zal voor veel drukkerijen en hun klanten het verschil maken, om gedrukte berichten een belangrijk onderdeel van hun marketingstrategie te laten blijven bestaan.

Inkjetprinten wordt een gangbare methode voor elk marktsegment dat print nodig heeft als functioneel onderdeel voor communicatie, promotie en zichtbaarheid. Meer, maar kleinere bestellingen, de behoefte aan personalisatie, snelle respons en acceptabele kosten zijn de belangrijkste drijfveren. Inkjet behandelde en met inkjet gecoate substraten zullen een essentieel onderdeel van deze groei zijn, omdat ze levendige printresultaten, lagere droogvereisten (energiebesparing), lager inktverbruik en hogere snelheid ondersteunen in vergelijking met onbehandelde of offset gecoate substraten.

Contact:
Vraag een sampleset of meer informatie aan via www.cvg.nl/dm

Menno Nusse
Sales Manager Benelux & Scandinavia
m.nusse@cvg.nl
+31 (0)251 262 216

Crown Van Gelder – Changing the World of Paper
Crown Van Gelder produceert jaarlijks zo’n 180.000 ton papier, voor klanten over de hele wereld in de grafische, etiketten- en verpakkingsindustrie. Innovatie zit in ons DNA, streven naar efficiencyverbeteringen en tastbare circulaire economische oplossingen in de gehele papierketen.

Meer nieuws

01 september 2021

Suiker in suikerbietenpapier verpakken: een droom die uitkomt

Richelle Van Helten heeft een droom en dat is om suiker in suikerbietenpapier te verpakken. Eindelijk is de droom van Richelle Van Helten, Cosun Beet Company, Van Gilse en Crown Van Gelder uitgekomen.
lees meer
06 oktober 2021

Procter & Gamble wint lezers duurzaamheidsprijs tijdens FachPack

Crown Van Gelder was eerder dit jaar genomineerd door de lezers van Packaging Europe voor de Packaging Europe duurzaamheidsspijs. Papier gemaakt van Nederlandse suikerbietenpulp (Crown Native) is een van de nieuwste innovaties die dit jaar door de lezers werd genomineerd. Crown Native werd tijdens de prijsuitreiking vertegenwoordig door productmanager Eric Koops.
lees meer
08 december 2022

Nieuw direct mail inkjet papier van Crown Van Gelder

We hebben opnamen gemaakt van de allereerste run van de nieuwe Crown Letsgo High Performance met 140 en 180 g/m² - 7 en 9 pt dikte. Dit papier is uitstekend voor rigide maar lichtere poststukken en direct mail-kaarten. Crown Letsgo High Performance 140 en 180 g/m² is vanaf januari 2023 commercieel verkrijgbaar in Europa en Noord-Amerika. Bekijk het filmpje hieronder om een ​​voorproefje te krijgen.
lees meer