Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Hoge energiekosten, stijgende posttarieven en andere stijgende kosten zijn niet meer weg te denken. Als antwoord op de toegenomen behoefte aan betaalbaar inkjetpapier voor direct mail met hoogwaardige afdrukresultaten, heeft Crown Van Gelder onlangs haar uitgebreide portfolio van Crown Letsgo High Performance gelanceerd, met 140 en 180 gsm dikte voor rigide maar lichtere mailings uit één stuk en direct mail-kaarten. Dit uitgebreide assortiment is vanaf januari 2023 commercieel beschikbaar in Europa en Noord-Amerika. Het zal voor veel drukkerijen en hun klanten het verschil maken, om gedrukte berichten een belangrijk onderdeel van hun marketingstrategie te laten blijven bestaan.

Inkjetprinten wordt een gangbare methode voor elk marktsegment dat print nodig heeft als functioneel onderdeel voor communicatie, promotie en zichtbaarheid. Meer, maar kleinere bestellingen, de behoefte aan personalisatie, snelle respons en acceptabele kosten zijn de belangrijkste drijfveren. Inkjet behandelde en met inkjet gecoate substraten zullen een essentieel onderdeel van deze groei zijn, omdat ze levendige printresultaten, lagere droogvereisten (energiebesparing), lager inktverbruik en hogere snelheid ondersteunen in vergelijking met onbehandelde of offset gecoate substraten.

Contact:
Vraag een sampleset of meer informatie aan via www.cvg.nl/dm

Menno Nusse
Sales Manager Benelux & Scandinavia
m.nusse@cvg.nl
+31 (0)251 262 216

Crown Van Gelder – Changing the World of Paper
Crown Van Gelder produceert jaarlijks zo’n 180.000 ton papier, voor klanten over de hele wereld in de grafische, etiketten- en verpakkingsindustrie. Innovatie zit in ons DNA, streven naar efficiencyverbeteringen en tastbare circulaire economische oplossingen in de gehele papierketen.

Meer nieuws

25 maart 2022

Sign&Print Expo 2022

De Sign&Print Expo 2022 is afgelopen en de voorlopige conclusie is dat inkjet nog (lang) niet ‘klaar’ is, offset en toner blijven.
lees meer
16 juli 2020

Duurzaam papier en verpakking uit suikerbieten

Suikerbietenpulp kan ingezet worden bij de industriële productie van papier als duurzaam alternatief voor houtvezels.
lees meer
08 september 2021

Crown Native genomineerd voor de lezersprijs van Packaging Europe

Packaging Europe vroeg hun lezers om een duurzaam verpakkingsproduct te nomineren dat indruk op hen maakte in de afgelopen 12 maanden. Met trots kunnen we melden dat de lezers van Packaging Europe Crown Native hebben genomineerd voor de Readers Award van Packaging Europe.
lees meer