Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder partner van het Horizon Finishing First-evenement van 13 tot 15 september in Quickborn

Crown Van Gelder partner van het Horizon Finishing First-evenement van 13 tot 15 september in Quickborn

In de moderne productie en drukkerij richten we ons vaak op geavanceerde technologie en processen om Hi-Speed afwerking en foutloze resultaten te bereiken. Maar laten we de cruciale rol die papier speelt niet over het hoofd zien. Papierkeuze is meer dan esthetiek; het draait om het faciliteren van een snelle en foutloze afwerkingsproces. Het juiste papier kan de productiesnelheid aanzienlijk verbeteren, dankzij zijn gladde oppervlak, dimensionele stabiliteit en compatibiliteit met machines met hoge snelheid. Het zorgt ervoor dat uw afwerkingsproces gelijke tred houdt met de veeleisende deadlines van vandaag.

Precisie en consistentie zijn van het grootste belang bij afwerking. De eigenschappen van het papier, zoals het gewicht, de stijfheid en de afwerking, spelen een cruciale rol bij het verzekeren van nauwkeurig vouwen, snijden en binden. Wanneer papier voorspelbaar gedraagt, vermindert u de kans op fouten, wat uiteindelijk tijd en middelen bespaart. Onderschat het belang van papierkeuze niet. Het is niet zomaar een medium; het is een essentieel onderdeel van het succes van uw productie.

De volgende keer dat u naar een perfect afgewerkt product kijkt, onthoud dan dat papier de ongeprezen held achter de schermen is. Kies verstandig, en het zal u helpen de precisie en efficiëntie te bereiken die uw projecten verdienen.

Meer nieuws

24 april 2023

Inkjet Summit 2023

De Inkjet Summit is een geweldig evenement. Als marktleider op het gebied van inkjetsubstraten kijken we ernaar uit om met veel partners en experts te praten over het optimaliseren van het inkjetproductieproces en hoe u uw totale printkosten kunt verlagen.
lees meer
29 januari 2024

Ukiyo-e: Japanse kunst op suikerbieten papier

Vandaag kregen we bij Crown Van Gelder International bezoek van Norbert Van Halderen en Sharon Schoof, twee gerenommeerde kunstenaars gespecialiseerd in Ukiyo-e, een traditionele vorm van Japanse kunst. Ze toonden ons een primeur: zes unieke kunstwerken vervaardigd op Suikerbietenpapier (Crown Native).
lees meer
25 mei 2023

Fespa Global Print Expo 2023

Een geweldige show in de Messe München van 23 tot en met 26 mei. Tot op heden waren er zo een 60.000 bezoekers. Tijdens de Expo presenteerde HP met succes de nieuwe HP PWXL 8200 Pro Printer (rollen) met onze Letsgo High Performance 140 en 180gsm (7&9 PT) substraten.
lees meer