Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder ontvangt EcoVadis Goud

Crown Van Gelder ontvangt EcoVadis Goud

Crown Van Gelder is trots om te delen dat we opnieuw de EcoVadis Gouden Medaille hebben ontvangen voor het verbeteren van onze milieu-impact en het bevorderen van duurzame praktijken binnen Crown Van Gelder. Met deze goudstatus behoort Crown Van Gelder tot de top 5% van alle bedrijven wereldwijd die deze medaille ontvangen.

Om een EcoVadis-medaille te verkrijgen, moet een bedrijf een beoordeling ondergaan door EcoVadis, ’s werelds toonaangevende organisatie op het gebied van duurzaamheidsbeoordelingen. EcoVadis evalueert bedrijven op een breed scala aan duurzaamheidscriteria binnen vier hoofdthema’s: milieu, arbeid & mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen.

Het ontvangen van de Gouden Medaille bevestigt ons streven naar duurzaamheid en verantwoordelijk ondernemerschap. We zullen blijven verbeteren en werken aan een meer duurzame toekomst.

Meer nieuws

16 juli 2020

Duurzaam papier en verpakking uit suikerbieten

Suikerbietenpulp kan ingezet worden bij de industriële productie van papier als duurzaam alternatief voor houtvezels.
lees meer
23 mei 2022

Unieke samenwerking wint bronzen award en publieksprijs bij de EUROSAC Grand Prix

Een papieren zak die sterk is, voedselveilig, recyclebaar, composteerbaar en zowel offset als flexo bedrukbaar. Door een unieke synergie in de waardeketen hebben vijf partners deze duurzame en innovatieve oplossing gecreëerd. Deze unieke samenwerking is nu bekroond met een bronzen en publieks award bij de EUROSAC 2022 Grand Prix.
lees meer
15 februari 2021

Suikerbietenpapier commercieel verkrijgbaar!

Crown Native is beschikbaar voor verkoop vanaf februari 2021 na 2 jaar ontwikkeling.
lees meer