Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder ontvangt EcoVadis Goud

Crown Van Gelder ontvangt EcoVadis Goud

Crown Van Gelder is trots om te delen dat we opnieuw de EcoVadis Gouden Medaille hebben ontvangen voor het verbeteren van onze milieu-impact en het bevorderen van duurzame praktijken binnen Crown Van Gelder. Met deze goudstatus behoort Crown Van Gelder tot de top 5% van alle bedrijven wereldwijd die deze medaille ontvangen.

Om een EcoVadis-medaille te verkrijgen, moet een bedrijf een beoordeling ondergaan door EcoVadis, ’s werelds toonaangevende organisatie op het gebied van duurzaamheidsbeoordelingen. EcoVadis evalueert bedrijven op een breed scala aan duurzaamheidscriteria binnen vier hoofdthema’s: milieu, arbeid & mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen.

Het ontvangen van de Gouden Medaille bevestigt ons streven naar duurzaamheid en verantwoordelijk ondernemerschap. We zullen blijven verbeteren en werken aan een meer duurzame toekomst.

Meer nieuws

08 december 2022

Nieuw direct mail inkjet papier van Crown Van Gelder

We hebben opnamen gemaakt van de allereerste run van de nieuwe Crown Letsgo High Performance met 140 en 180 g/m² - 7 en 9 pt dikte. Dit papier is uitstekend voor rigide maar lichtere poststukken en direct mail-kaarten. Crown Letsgo High Performance 140 en 180 g/m² is vanaf januari 2023 commercieel verkrijgbaar in Europa en Noord-Amerika. Bekijk het filmpje hieronder om een ​​voorproefje te krijgen.
lees meer
07 november 2022

Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Wederom is dit jaar GI Solutions voor de Digital Printer Award 2022 genomineerd. Ook dit jaar was de opdrachtgever Lakeland en is er gebruik gemaakt van Crown Van Gelder papier (Letsgo Silk 130 gsm).
lees meer
06 oktober 2020

Crown Van Gelder maakt papier met suikerbietenpulp

Vanaf januari 2021 verkoopt Crown Van Gelder papier gemaakt met suikerbietenpulp.
lees meer