Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder behaalt de 3e plaats in de VNP Awards voor energie-efficiëntie!

Crown Van Gelder behaalt de 3e plaats in de VNP Awards voor energie-efficiëntie!

We zijn verheugd om te delen dat Crown Van Gelder, de toonaangevende fabrikant van inkjetpapier die zich inzet voor duurzaamheid, de 3e plaats heeft behaald in de VNP Awards voor energie-efficiëntie tijdens het Fiber Future Festival.

De VNP Awards erkennen en vieren organisaties die bijdragen aan energiebesparing en duurzame praktijken. De prestatie van Crown Van Gelder benadrukt onze toewijding aan het creëren van een groenere en meer duurzame toekomst.

Dankzij innovatieve initiatieven en geavanceerde technologieën heeft Crown Van Gelder een opmerkelijke inzet voor duurzaamheid en het verminderen van energieverbruik in hun productieprocessen aangetoond.

Deze indrukwekkende prestatie weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van het getalenteerde team van Crown Van Gelder, zoals Martin van de Pol, wiens onvermoeibare toewijding en vooruitstrevende mentaliteit deze erkenning mogelijk hebben gemaakt.

Meer nieuws

25 mei 2023

Fespa Global Print Expo 2023

Een geweldige show in de Messe München van 23 tot en met 26 mei. Tot op heden waren er zo een 60.000 bezoekers. Tijdens de Expo presenteerde HP met succes de nieuwe HP PWXL 8200 Pro Printer (rollen) met onze Letsgo High Performance 140 en 180gsm (7&9 PT) substraten.
lees meer
27 september 2021

Land van schaarste en overvloed

Het Brabants buitengebied staat onder druk. De ruimtevraag in het buitengebied is groter dan het platteland aan kan. Dat noopt tot keuzes. De uitgave de verkenning 'Land van Schaarste en Overvloed' heeft als doel om vanuit een brede, integrale blik naar het platteland te kijken, van buitengebied tot dorp.
lees meer
24 april 2023

Inkjet Summit 2023

De Inkjet Summit is een geweldig evenement. Als marktleider op het gebied van inkjetsubstraten kijken we ernaar uit om met veel partners en experts te praten over het optimaliseren van het inkjetproductieproces en hoe u uw totale printkosten kunt verlagen.
lees meer