Spring naar content
Home Nieuws Crown Van Gelder behaalt de 3e plaats in de VNP Awards voor energie-efficiëntie!

Crown Van Gelder behaalt de 3e plaats in de VNP Awards voor energie-efficiëntie!

We zijn verheugd om te delen dat Crown Van Gelder, de toonaangevende fabrikant van inkjetpapier die zich inzet voor duurzaamheid, de 3e plaats heeft behaald in de VNP Awards voor energie-efficiëntie tijdens het Fiber Future Festival.

De VNP Awards erkennen en vieren organisaties die bijdragen aan energiebesparing en duurzame praktijken. De prestatie van Crown Van Gelder benadrukt onze toewijding aan het creëren van een groenere en meer duurzame toekomst.

Dankzij innovatieve initiatieven en geavanceerde technologieën heeft Crown Van Gelder een opmerkelijke inzet voor duurzaamheid en het verminderen van energieverbruik in hun productieprocessen aangetoond.

Deze indrukwekkende prestatie weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van het getalenteerde team van Crown Van Gelder, zoals Martin van de Pol, wiens onvermoeibare toewijding en vooruitstrevende mentaliteit deze erkenning mogelijk hebben gemaakt.

Meer nieuws

09 november 2022

Niet zomaar een Velsenaar

Op 2 november is het boek “ niet zomaar een Velsenaar” officieel gepresenteerd. Het foto en verhalen boek is geschreven door Pieter van Hove en Gwendelyn Luijk en gaat over bekende, beroemde of belangrijke mensen die in Velsen geboren zijn of er gewoond hebben. Het boek is geprint op Crown Letsgo Silk 100 gsm door Printforce Nederland BV in Culemborg op een Canon Colorstream inkjet pers en het papier is gesponsord door Crown Van Gelder.
lees meer
27 september 2021

Land van schaarste en overvloed

Het Brabants buitengebied staat onder druk. De ruimtevraag in het buitengebied is groter dan het platteland aan kan. Dat noopt tot keuzes. De uitgave de verkenning 'Land van Schaarste en Overvloed' heeft als doel om vanuit een brede, integrale blik naar het platteland te kijken, van buitengebied tot dorp.
lees meer
08 december 2022

Crown Van Gelder introduceert nieuw inkjetpapier voor direct mail

Hoge energiekosten, stijgende posttarieven en andere stijgende kosten zijn niet meer weg te denken. Als antwoord op de toegenomen behoefte aan betaalbaar inkjetpapier voor direct mail met hoogwaardige afdrukresultaten, heeft Crown Van Gelder onlangs haar uitgebreide portfolio van Crown Letsgo High Performance gelanceerd, met 140 en 180 gsm dikte voor rigide maar lichtere mailings uit één stuk en direct mail-kaarten.
lees meer