Spring naar content
Home Nieuws Fespa Global Print Expo 2023

Fespa Global Print Expo 2023

Een geweldige show in de Messe München van 23 tot en met 26 mei. Tot op heden waren er zo een 60.000 bezoekers.
Tijdens de Expo presenteerde HP met succes de nieuwe HP PWXL 8200 Pro Printer (rollen) met onze Letsgo High Performance 140 en 180gsm (7&9 PT) substraten. Bekijk de video hieronder.

Dit is een uitstekend voorbeeld van een perfecte samenwerking met HP die laat zien wat het juiste inkjetpapier voor u kan doen.

Meer nieuws

17 juni 2022

Crown Native wint twee prijzen tijdens het Xplor evenement in Frankrijk

Gisteravond selecteerde de vereniging Xplor France de prijswinnaars van de Xplor Innovative Technology and Sustainability award. De Xplor Awards zetten de sector in de kijker door zichtbaarheid te geven aan innovatieve toepassingen. Als vertegenwoordiger van Crown Van Gelder presenteerde Philippe Simoni Crown Native met een twee minuten durende pitch.
lees meer
28 mei 2024

Ontdek Crown Van Gelder papier tijdens Drupa 2024

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van Crown Letsgo inkjet papier op Drupa 2024! Op printing en finishing apparatuur en via kant en klare samples wordt de kracht van ons papier gedemonstreerd.
lees meer
02 maart 2023

Press release: Crown Van Gelder verandert de wereld van papier

We zijn bijzonder blij met onze actieve deelname aan de Hunkeler Innovationdays 2023 die samenvalt met het vieren van de doorstart van Crown Van Gelder International B.V. Niet alleen heeft Crown Van Gelder de beste financiële positie in haar 126-jarige bestaan (schuldenvrij met € 30 mln eigen vermogen), maar we kunnen ook doorgroeien naar een bezetting van meer dan 250 personeelsleden dit jaar.
lees meer