Spring naar content
Home Nieuws Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Wederom is dit jaar GI Solutions voor de Digital Printer Award 2022 genomineerd. Ook dit jaar was de opdrachtgever Lakeland en is er gebruik gemaakt van Crown Van Gelder papier (Letsgo Silk 130 gsm).

Wat zijn de criteria voor het winnen van een prijs?
De productiekwaliteit is van fundamenteel belang en de vaardigheden van de drukker op het gebied van prepress, printen en afwerken zijn belangrijke criteria voor winst. Een aantal categorieën vereisen echter een evaluatie van de rol en het succes van een printproject of -service binnen de bredere zakelijke of milieucontext.

Wanneer wordt de winnaar bekend?
De Digital Printer Awards 2022 belooft opnieuw een uitzonderlijk evenement te worden dat het beste op het gebied van digitaal printen viert en zal worden gehouden op 23 november in de InterContinental London Park Lane. Natuurlijk gaat Crown Van Gelder voor de winst samen met GI Solutions en Lakeland!

Company name: Go Inspire Group
Job name: Lakeland My Lakeland Club Offer Pack
Customer: Lakeland
Software: Bespoke internal data processing software (Go Inspire
UTMS), assorted data hygiene and suppressions, Adobe, Quadient
Press/Printer: HP PageWide T-490
Finishing equipment: VITS offline variable reel-fed finishing
Substrate(s): Letsgo Silk 130gsm
Run length: 1,000,000
Designer: Go Inspire

Meer nieuws

02 mei 2023

REINVEST2050

Crown Van Gelder was onlangs te zien in een artikel van de vierde editie van REINVEST2050 van Cepi. Sinds de publicatie van de laatste editie in 2021 hebben veel bedrijven het moeilijk en werden ze geconfronteerd met meerdere uitdagingen die investeringsbeslissingen vertraagden. 
lees meer
14 juni 2023

Crown Van Gelder ontvangt EcoVadis Goud

Crown Van Gelder is trots om te delen dat we opnieuw de EcoVadis Gouden Medaille hebben ontvangen voor het verbeteren van onze milieu-impact en het bevorderen van duurzame praktijken binnen Crown Van Gelder. Met deze goudstatus behoort Crown Van Gelder tot de top 5% van alle bedrijven wereldwijd die deze medaille ontvangen.
lees meer
Native
30 augustus 2021

Crown Native opgenomen in de kennisbank van het KIDV

Steeds meer ondernemers willen aan de slag met duurzaam verpakken, omdat ze het belang én de kansen zien van een circulaire economie voor verpakkingsmateriaal.
lees meer