Spring naar content
Home Nieuws Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Wederom is dit jaar GI Solutions voor de Digital Printer Award 2022 genomineerd. Ook dit jaar was de opdrachtgever Lakeland en is er gebruik gemaakt van Crown Van Gelder papier (Letsgo Silk 130 gsm).

Wat zijn de criteria voor het winnen van een prijs?
De productiekwaliteit is van fundamenteel belang en de vaardigheden van de drukker op het gebied van prepress, printen en afwerken zijn belangrijke criteria voor winst. Een aantal categorieën vereisen echter een evaluatie van de rol en het succes van een printproject of -service binnen de bredere zakelijke of milieucontext.

Wanneer wordt de winnaar bekend?
De Digital Printer Awards 2022 belooft opnieuw een uitzonderlijk evenement te worden dat het beste op het gebied van digitaal printen viert en zal worden gehouden op 23 november in de InterContinental London Park Lane. Natuurlijk gaat Crown Van Gelder voor de winst samen met GI Solutions en Lakeland!

Company name: Go Inspire Group
Job name: Lakeland My Lakeland Club Offer Pack
Customer: Lakeland
Software: Bespoke internal data processing software (Go Inspire
UTMS), assorted data hygiene and suppressions, Adobe, Quadient
Press/Printer: HP PageWide T-490
Finishing equipment: VITS offline variable reel-fed finishing
Substrate(s): Letsgo Silk 130gsm
Run length: 1,000,000
Designer: Go Inspire

Meer nieuws

26 september 2022

125 jaar papierfabricage in Velsen

Bij Crown Van Gelder zijn we trots op 125 jaar papierfabricage in Velsen en kijken we met plezier terug op de Familiedag op 17 september jl. Op deze dag waren familie en vrienden van onze medewerkers te gast en het waren de medewerkers zelf die hen langs de papiermachines en hun werkplek leidden.
lees meer
30 september 2021

Crown Van Gelder 125 jarig bestaan

On September 17, 1896, the first paper rolled off the machine in Velsen. On September 17, 2021 that was exactly 125 years ago. Our world has changed beyond recognition. The history of Van Gelder Zonen, Van Gelder Paper and Crown Van Gelder is therefore a story of pioneering and innovation.
lees meer
06 april 2023

Empack & Packaging Innovations

Vandaag bezochten we de Empack en Packaging Innovations 2023 event in Den Bosch. Tijdens dit evenement bezochten we Rillprint en zagen we geweldige nieuwe duurzame producten gemaakt van Crown Native (suikerbietenpapier).
lees meer