Spring naar content
Home Nieuws Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Wederom is dit jaar GI Solutions voor de Digital Printer Award 2022 genomineerd. Ook dit jaar was de opdrachtgever Lakeland en is er gebruik gemaakt van Crown Van Gelder papier (Letsgo Silk 130 gsm).

Wat zijn de criteria voor het winnen van een prijs?
De productiekwaliteit is van fundamenteel belang en de vaardigheden van de drukker op het gebied van prepress, printen en afwerken zijn belangrijke criteria voor winst. Een aantal categorieën vereisen echter een evaluatie van de rol en het succes van een printproject of -service binnen de bredere zakelijke of milieucontext.

Wanneer wordt de winnaar bekend?
De Digital Printer Awards 2022 belooft opnieuw een uitzonderlijk evenement te worden dat het beste op het gebied van digitaal printen viert en zal worden gehouden op 23 november in de InterContinental London Park Lane. Natuurlijk gaat Crown Van Gelder voor de winst samen met GI Solutions en Lakeland!

Company name: Go Inspire Group
Job name: Lakeland My Lakeland Club Offer Pack
Customer: Lakeland
Software: Bespoke internal data processing software (Go Inspire
UTMS), assorted data hygiene and suppressions, Adobe, Quadient
Press/Printer: HP PageWide T-490
Finishing equipment: VITS offline variable reel-fed finishing
Substrate(s): Letsgo Silk 130gsm
Run length: 1,000,000
Designer: Go Inspire

Meer nieuws

27 september 2021

Land van schaarste en overvloed

Het Brabants buitengebied staat onder druk. De ruimtevraag in het buitengebied is groter dan het platteland aan kan. Dat noopt tot keuzes. De uitgave de verkenning 'Land van Schaarste en Overvloed' heeft als doel om vanuit een brede, integrale blik naar het platteland te kijken, van buitengebied tot dorp.
lees meer
08 januari 2021

Crown Van Gelder genomineerd voor IJmond Duurzaam Award 2021!

Op donderdag 11 februari 2021 wordt tijdens de digitale startconferentie van project Upcycle Your Waste, voor circulaire economie, de IJmond Duurzaam Award uitgereikt.
lees meer
17 juni 2022

Crown Native wint twee prijzen tijdens het Xplor evenement in Frankrijk

Gisteravond selecteerde de vereniging Xplor France de prijswinnaars van de Xplor Innovative Technology and Sustainability award. De Xplor Awards zetten de sector in de kijker door zichtbaarheid te geven aan innovatieve toepassingen. Als vertegenwoordiger van Crown Van Gelder presenteerde Philippe Simoni Crown Native met een twee minuten durende pitch.
lees meer