Spring naar content
Home Nieuws Inkjet Summit 2023

Inkjet Summit 2023

Van 24-26 april is Crown Van Gelder aanwezig op de Inkjet Summit in Austin, Texas USA

De Inkjet Summit is een geweldig evenement en een unieke ervaring. Als marktleider op het gebied van inkjetsubstraten kijken we ernaar uit om met veel partners en experts te praten over het optimaliseren van het inkjetproductieproces en hoe u uw totale printkosten kunt verlagen.

Het is bijna twintig jaar geleden dat ons eerste inkjetpapier de markt voor digitaal printen heeft helpen transformeren. De Crown Letsgo-kwaliteiten blijven de grenzen verleggen van wat mogelijk is met inkjetprinten. Van full colour printen op lichtgewicht papier tot een kleurengamma dat de kwaliteit van offset benadert.

Meer nieuws

08 september 2021

Crown Native genomineerd voor de lezersprijs van Packaging Europe

Packaging Europe vroeg hun lezers om een duurzaam verpakkingsproduct te nomineren dat indruk op hen maakte in de afgelopen 12 maanden. Met trots kunnen we melden dat de lezers van Packaging Europe Crown Native hebben genomineerd voor de Readers Award van Packaging Europe.
lees meer
25 mei 2023

Fespa Global Print Expo 2023

Een geweldige show in de Messe München van 23 tot en met 26 mei. Tot op heden waren er zo een 60.000 bezoekers. Tijdens de Expo presenteerde HP met succes de nieuwe HP PWXL 8200 Pro Printer (rollen) met onze Letsgo High Performance 140 en 180gsm (7&9 PT) substraten.
lees meer
16 juli 2020

Duurzaam papier en verpakking uit suikerbieten

Suikerbietenpulp kan ingezet worden bij de industriële productie van papier als duurzaam alternatief voor houtvezels.
lees meer