Spring naar content
Home Nieuws Inkjet Summit 2023

Inkjet Summit 2023

Van 24-26 april is Crown Van Gelder aanwezig op de Inkjet Summit in Austin, Texas USA

De Inkjet Summit is een geweldig evenement en een unieke ervaring. Als marktleider op het gebied van inkjetsubstraten kijken we ernaar uit om met veel partners en experts te praten over het optimaliseren van het inkjetproductieproces en hoe u uw totale printkosten kunt verlagen.

Het is bijna twintig jaar geleden dat ons eerste inkjetpapier de markt voor digitaal printen heeft helpen transformeren. De Crown Letsgo-kwaliteiten blijven de grenzen verleggen van wat mogelijk is met inkjetprinten. Van full colour printen op lichtgewicht papier tot een kleurengamma dat de kwaliteit van offset benadert.

Meer nieuws

08 januari 2021

Crown Van Gelder genomineerd voor IJmond Duurzaam Award 2021!

Op donderdag 11 februari 2021 wordt tijdens de digitale startconferentie van project Upcycle Your Waste, voor circulaire economie, de IJmond Duurzaam Award uitgereikt.
lees meer
08 september 2023

Crown Van Gelder partner van het Horizon Finishing First-evenement van 13 tot 15 september in Quickborn

In de moderne productie en drukkerij richten we ons vaak op geavanceerde technologie en processen om Hi-Speed afwerking en foutloze resultaten te bereiken. Maar laten we de cruciale rol die papier speelt in deze ingewikkelde dans van precisie en efficiƫntie niet over het hoofd zien.
lees meer
08 april 2021

Global Food Contact

Het programma van de Global Food Contact-conferentie wordt binnenkort bekend gemaakt.
lees meer