Spring naar content
Home Nieuws Niet zomaar een Velsenaar

Niet zomaar een Velsenaar

Op 2 november is het boek “ niet zomaar een Velsenaar” officieel gepresenteerd. Het foto en verhalen boek is geschreven door Pieter van Hove en Gwendelyn Luijk en gaat over bekende, beroemde of belangrijke mensen die in Velsen geboren zijn of er gewoond hebben. Het boek is geprint op Crown Letsgo Silk 100 gsm door Printforce Nederland BV in Culemborg op een Canon Colorstream inkjet pers en het papier is gesponsord door Crown Van Gelder.

Uiteraard ontbreekt Pieter Smidt van Gelder niet in het boek. Hij heeft als oprichter van onze fabriek en als werkgever in de IJmond een grote invloed gehad op Velsen en omstreken door de jaren heen.

Het boek is te koop via de Read shop in Beverwijk en IJmuiden: een leuk cadeau om te geven of te krijgen!

Meer nieuws

06 oktober 2021

Procter & Gamble wint lezers duurzaamheidsprijs tijdens FachPack

Crown Van Gelder was eerder dit jaar genomineerd door de lezers van Packaging Europe voor de Packaging Europe duurzaamheidsspijs. Papier gemaakt van Nederlandse suikerbietenpulp (Crown Native) is een van de nieuwste innovaties die dit jaar door de lezers werd genomineerd. Crown Native werd tijdens de prijsuitreiking vertegenwoordig door productmanager Eric Koops.
lees meer
07 november 2022

Go Inspire Group genomineerd voor de Digital Printer Award 2022

Wederom is dit jaar GI Solutions voor de Digital Printer Award 2022 genomineerd. Ook dit jaar was de opdrachtgever Lakeland en is er gebruik gemaakt van Crown Van Gelder papier (Letsgo Silk 130 gsm).
lees meer
16 september 2021

PERSBERICHT: Crown Van Gelder International B.V. levert voor de HP PageWide XL Pro Printer reeks grootformaat vellen met ColorPRO Technology

Crown Van Gelder International B.V. levert voor de HP PageWide XL Pro Printer reeks grootformaat vellen met ColorPRO Technology.
lees meer