Spring naar content
Home Nieuws Ontdek Crown Van Gelder papier tijdens Drupa 2024

Ontdek Crown Van Gelder papier tijdens Drupa 2024

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van Crown Letsgo inkjet papier op Drupa 2024! Op printing en finishing apparatuur en via kant en klare samples wordt de kracht van ons papier gedemonstreerd. Overtuig jezelf op de stand van o.a. HP, Screen, Fujifilm, Kodak, Tecnau, Hunkeler and Horizon

Crown Van Gelder: Leading in inkjet paper

Ons papier staat al decennia lang bekend om zijn uitzonderlijke eigenschappen en veelzijdigheid: een compleet portfolio voor elk marktsegment

Onder andere te zien:

  • Letsgo Silk: de “coated offset” look & feel: Perfect voor hoogwaardig Hi-speed Inkjet drukwerk
  • Letsgo High Performance: Levendige kleuren, scherpe details en diepe zwarttinten voor een onberispelijke weergave

Ervaar het Crown Van Gelder verschil:

Bezoek onze partners op Drupa en ervaar met eigen ogen de unieke eigenschappen van Crown Letgso inkjet paper. Laat je inspireren door de live-printdemonstraties en ontdek hoe ons papier jouw print naar een hoger niveau kan tillen.

Meer nieuws

26 september 2022

125 jaar papierfabricage in Velsen

Bij Crown Van Gelder zijn we trots op 125 jaar papierfabricage in Velsen en kijken we met plezier terug op de Familiedag op 17 september jl. Op deze dag waren familie en vrienden van onze medewerkers te gast en het waren de medewerkers zelf die hen langs de papiermachines en hun werkplek leidden.
lees meer
06 juni 2024

Crown Letsgo Papier op Drupa: Snelheid & Precisie

Ooit afgevraagd hoe Crown Letsgo High Performance Papers of Silk XF hun ongeëvenaarde snelheid en vlekkeloze uitvoering bereiken? Neem een kijkje achter de schermen op Drupa! Bekijk hieronder een van de clips:
lees meer
28 oktober 2020

Een extra stap voorwaarts

Wat je misschien al wist is dat de papierindustrie een circulaire industrie is.
lees meer