Spring naar content
Home Nieuws Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Namens Crown Van Gelder wensen wij u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Wij danken u voor uw steun en samenwerking in het afgelopen jaar en kijken uit naar een spannend innovatief 2022. Een jaar met nieuwe duurzame oplossingen en toepassingen. Let’s change the world of paper together!

Meer nieuws

29 september 2021

CROWN VAN GELDER viert 125-jarig jubileum

17 september 2021 vierde Crown Van Gelder haar 125 jarig jubileum. Crown Van Gelder is altijd een innovatieve broedplaats bij het kanaal geweest met een rijke geschiedenis. Lees het volledige artikel hieronder met dank aan IJmuider Courant en dagblad Kennemerland.
lees meer
06 oktober 2021

Procter & Gamble wint lezers duurzaamheidsprijs tijdens FachPack

Crown Van Gelder was eerder dit jaar genomineerd door de lezers van Packaging Europe voor de Packaging Europe duurzaamheidsspijs. Papier gemaakt van Nederlandse suikerbietenpulp (Crown Native) is een van de nieuwste innovaties die dit jaar door de lezers werd genomineerd. Crown Native werd tijdens de prijsuitreiking vertegenwoordig door productmanager Eric Koops.
lees meer
28 juni 2021

Sustainability Facts & Figures 2020 nu beschikbaar

Bij Crown Van Gelder geloven we in een balans tussen mensen, planeet en winst. Daarom produceren we zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke en duurzame manier.
lees meer