Spring naar content
Home Nieuws REINVEST2050

REINVEST2050

Crown Van Gelder was onlangs te zien in een artikel van de vierde editie van REINVEST2050 van Cepi. Sinds de publicatie van de laatste editie in 2021 hebben veel bedrijven het moeilijk en werden ze geconfronteerd met meerdere uitdagingen die investeringsbeslissingen vertraagden.

De vierde editie van REINVEST2050 toont 15 succesvolle projecten die helpen onze CO2-uitstoot te verminderen. Deze projecten zijn de afgelopen twee jaar in heel Europa voltooid. Crown Van Gelder is trots dat ons eigen suikerbietenpapier (Crown Native) is geselecteerd als een van de 15 projecten voor het artikel.

Lees hier de vierde editie van de REINVEST2050 om te ontdekken hoe Crown Van Gelder en andere bedrijven een verschil maken in het verminderen van de CO2-uitstoot op onze weg naar klimaatneutraliteit.

Meer nieuws

24 april 2023

Inkjet Summit 2023

De Inkjet Summit is een geweldig evenement. Als marktleider op het gebied van inkjetsubstraten kijken we ernaar uit om met veel partners en experts te praten over het optimaliseren van het inkjetproductieproces en hoe u uw totale printkosten kunt verlagen.
lees meer
27 september 2021

Land van schaarste en overvloed

Het Brabants buitengebied staat onder druk. De ruimtevraag in het buitengebied is groter dan het platteland aan kan. Dat noopt tot keuzes. De uitgave de verkenning 'Land van Schaarste en Overvloed' heeft als doel om vanuit een brede, integrale blik naar het platteland te kijken, van buitengebied tot dorp.
lees meer
29 september 2021

CROWN VAN GELDER viert 125-jarig jubileum

17 september 2021 vierde Crown Van Gelder haar 125 jarig jubileum. Crown Van Gelder is altijd een innovatieve broedplaats bij het kanaal geweest met een rijke geschiedenis. Lees het volledige artikel hieronder met dank aan IJmuider Courant en dagblad Kennemerland.
lees meer