Spring naar content
Home Nieuws Waardegericht, duurzaam, verbindend en vernieuwend

Waardegericht, duurzaam, verbindend en vernieuwend

Dit zijn de belangrijkste waarden en drijfveren voor Crown Van Gelder. Ook wel kernwaarden genoemd. Bekijk het filmpje hieronder om erachter te komen wat deze kernwaarden bij Crown Van Gelder inhouden.

Spreken deze kernwaarden jou aan? Wil je meer weten over Crown Van Gelder?

Ga nu naar werkenbijcvg.nl en ontdek meer over Crown Van Gelder en wie weet staat er zelfs een passende vacature voor je open!

Meer nieuws

30 september 2021

Crown Van Gelder 125 jarig bestaan

On September 17, 1896, the first paper rolled off the machine in Velsen. On September 17, 2021 that was exactly 125 years ago. Our world has changed beyond recognition. The history of Van Gelder Zonen, Van Gelder Paper and Crown Van Gelder is therefore a story of pioneering and innovation.
lees meer
29 september 2021

Papier eerder dan staal in de IJmond

De IJmond viert op 1 november het 145-jarig bestaan van het Noordzeekanaal. Waarmee in feite ook het startschot werd gegeven voor de komst van grootschalige industrieën in de regio. Eén zo’n industrie is de papierindustrie.
lees meer
08 december 2022

Nieuw direct mail inkjet papier van Crown Van Gelder

We hebben opnamen gemaakt van de allereerste run van de nieuwe Crown Letsgo High Performance met 140 en 180 g/m² - 7 en 9 pt dikte. Dit papier is uitstekend voor rigide maar lichtere poststukken en direct mail-kaarten. Crown Letsgo High Performance 140 en 180 g/m² is vanaf januari 2023 commercieel verkrijgbaar in Europa en Noord-Amerika. Bekijk het filmpje hieronder om een ​​voorproefje te krijgen.
lees meer