Spring naar content
Home Over ons

Changing the world of paper

Innovatieve oplossingen voor de meest uitdagende problemen. Al meer dan 125 jaar zorgt Crown Van Gelder voor verandering in de papierindustrie. Gevoed door onze constant groeiende nieuwsgierigheid ontwikkelen we papieroplossingen die bijdragen aan een betere, groenere toekomst.

Van bestsellers tot ijsverpakkingen. En van luxe shopping bags tot primary packaging. Jaarlijks produceert Crown Van Gelder meer dan 160 verschillende papiersoorten voor de meest specifieke toepassingen. Door nauw samen te werken met onze partners, levert onze wendbare organisatie oplossingen die naadloos aansluiten op de projecten van onze klanten.

Onze ingrediënten voor verandering

TORREN_210324_2_0142

Expertise

Als toonaangevende producent van nichepapierproducten is geen uitdaging te groot voor ons team van experts.

Kantoren

Duurzaamheid

Door efficiënte productiemethoden en het gebruik van alternatieve vezels in onze producten, verminderen we de milieu-impact van onze industrie.

 

DSC08174

Partnerschappen

Crown Van Gelder gelooft dat nauwe samenwerkingen de sleutel zijn tot impactvolle, brancheveranderende innovatie. Met partners binnen en buiten de papierwereld.

 

Onze visie voor 2030

Wij zijn een groene koploper

Innovatie is essentieel voor het creëren van een betere, duurzamere toekomst. Daarom vinden we elk aspect van print opnieuw uit om onze industrie meer planeetbestendig te maken. Van papier gemaakt met suikerbietvezels, tot onze unieke oppervlaktebehandeling die een ongekende inktefficiëntie mogelijk maakt, tot lichtgewicht oplossingen met een hoge opaciteit die de CO2 per pagina verminderen en transportemissies minimaliseren.

Onze missie, onze visie

Wij zijn de voorkeurspartner voor duurzame papieroplossingen

Een prachtig bedrijf om bij te werken.

Partnerships zijn de sleutel tot innovatie met impact.

Wij creëren innovatieve papieroplossingen met respect voor mens, milieu en maatschappij.

Een slimme, groene fabriek

Wij willen bijdragen aan een betere wereld

Nieuwe ideeën, nieuwe technieken en nieuwe producten. Al meer dan een eeuw is onze organisatie een pionier in de wereld van papier. Nu, misschien wel meer dan ooit, heeft onze wereld brancheveranderende oplossingen nodig.

Crown Van Gelder gelooft in een duurzame toekomst. We zetten ons in om niet alleen ons eigen bedrijf groener te maken, maar onze hele branche. Het is een ambitie die nauwe samenwerking vereist tussen partners in de hele keten en uit verschillende sectoren. Als duurzame koploper willen we onze papierwereld leiden naar betere, planeetbestendige oplossingen. Van schonere en efficiëntere productieprocessen tot lichter papier en alternatieve vezels.

Nam libero tempore, cum soluta nobise ligen minusdi corrupti quos dolores et qoatque

Een korte rondleiding door onze fabriek