Spring naar content
Home Service & Support

Service & Support

Altijd een stapje extra

Snelle en effectieve communicatie. Korte, betrouwbare doorlooptijden. En deskundig advies op maat. Onze hele organisatie is erop ingericht om u te laten slagen. Van ons wereldwijde netwerk van regionale verkoopmedewerkers met kennis van lokale marktomstandigheden tot onze toegewijde productmanagers, gespecialiseerd in uw marktsegment. We doen er alles aan om uw dagelijkse contact met onze organisatie eenvoudig en makkelijk te maken.

 

 

Duurzame innovatie

Crown Van Gelder heeft een lange historie op het gebied van oplossingen die onze branche veranderen. Met de snel ontwikkelende behoeften van de markt als ons kompas, werken we voortdurend aan nieuwe producten om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Door gebruik te maken van oplossingen als inline-papier oppervlaktebehandeling, coatings en alternatieve vezels, combineren we optimale productprestaties met een lage ecologische voetafdruk.

Wij geloven dat samenwerking met partijen in de hele keten de sleutel is tot groene innovatie met impact. Dankzij de wendbaarheid van onze organisatie kunnen we ideeën vlot ontwikkelen en snel van prototype naar productie te gaan. Dus mocht u een idee willen bespreken, dan gaan we graag in gesprek!